Tandimplantater

Kompetente implantatbehandlinger ​


Tandimplantater er en god løsning til dem, som har mistet en eller flere tænder i en tandrække. Et implantat er fremstillet af titanium, som let accepteres af organismen. Det fungerer som en kunstig tandrod.

Mangler der én tand sættes en krone på implantatet. Men hvis flere tænder mangler sættes en bro på to eller flere implantater. Der kan også sættes tryklåse i helproteser, som låser sig på to til fire implantater i kæben.

Genskab dit flotte smil med et implantat

Implantatbehandling sikrer dig et flot tandsæt til fordel for dit smil og din livsglæde. For at holde dit nye smil flot, så skal tandimplantaterne holdes rene med god mundhygiejne, som var det egne tænder.

Implantater har en lang levetid. De første implantater blev således sat i for mere end 35 år siden og mange fungerer stadig. Siden da har udviklingen kun gjort implantater endnu bedre.

Hvad er tandimplantater?

Et tandimplantat er meget kort fortalt en kunstig tandrod. Implantater bliver opereret ned ind i kæbeknoglen. Implantatet består af en titaniumskrue, som efter nogle måneder vil vokse helt sammen med knoglen, som den er sat ind i.

På tandimplantatet påsættes så en krone, eller der påsættes bro eller protese på flere implantater, hvis der mangler flere tænder. Kronen eller broen som sættes fast på implantatet ligner dine egne tænder så godt, at det ikke er til at kende forskel.

Priser på implantater

Implantat Fra pris Til pris
Indsættelse af implantat i kæbebenet uden kæbehuleløft (sinusløft) 17.900,- 19.500,-

Vi rådgiver dig omkring implantater

Tandlægerne i Gram har i mange år arbejdet med implantater. Vi er derfor altid klar med kompetent rådgivning om, hvordan et implantat kan sættes ind, hvor du mangler en tand.

Kontakt os på tlf. 74 82 12 12 for råd og vejledning, samt tidsbestilling

Vedr. coronavirus

Vigtigt pga Covid-19/coronavirus:
Mød ikke op på klinikken uden forudgående telefonisk aftale

Læs mere her

Åbningstider

  • Vi holder lukket fra og med fredag d. 17. juli til og med d. 26. juli. Vi åbner igen mandag d. 27. juli
  • Mandag07:30-17:00
  • Tirsdag07:30-17:00
  • Onsdag07:30-17:00
  • Torsdag07:30-16:00
  • Fredag07:30-16:00
  • Lørdage, søndage og helligdage har vi lukket.